Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

názor

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Denča

Poeet p?íspivku : 15
Registration date : 10. 04. 07

názor Empty
PříspěvekPředmět: názor   názor Icon_minitimeTue Apr 10, 2007 10:03 pm

.

Naposledy upravil dne Sun Jul 22, 2007 6:25 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
hakimX
Anonymní

názor Empty
PříspěvekPředmět: Čau, taky jsem tam byl   názor Icon_minitimeTue Apr 10, 2007 11:36 pm

Omylem jsem založil nové téma, tak znova.

Byl jsem ve Březí taky a ikdyž tam nebylo nejvíc
lidí, nebylo to špatný. Líbí se mi jak hrajete a jak vypadá kapela na
podiu - myslím světla a tak, ikdyž pohybu by mohlo být víc. Čau
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

Poeet p?íspivku : 48

názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: názor   názor Icon_minitimeWed Apr 11, 2007 2:09 pm

Čau Deniso, dík za tvůj první příspěvek na naše nové fórum a díky i za pochvalu.
Taky bychom rádi víc nových písniček, než jsme od loňska udělali, ale trochu nás zabrzdilo pár věcí: David odjel na měsíc a půl do světa a přišel nový kytarista - Petr. Když se k tomu přidala ještě nějaká ta zrušená zkouška, rázem nebylo tolik času, kolik bychom rádi. Ale zase dobrá zpráva je, že teď se nové věci budou určitě dělat průběžně a stále, protože ve zkušebně letos budeme podstatně víc než loni.
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

Poeet p?íspivku : 48

názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: názor   názor Icon_minitimeWed Apr 11, 2007 2:32 pm

Zdař HakimeX, jsem rád, že se ti to líbí a mám radost o to víc, protože si málokdo dovede představit, kolik dá práce to všechno kolem hraní, co pak není slyšet. Programování světel je docela otravnou a dlouhou činností.
K tomu pohybu, jestli myslíš, že by měli muzikanti se sebou víc mrskat nebo tak, tak to je otázka. Vždycky je to o náladě a taky pokud je to navíc druhá zábava zasebou a třeba po půlnoci, tak je to už docela boj o přežití na tom pódiu. Ale máš pravdu, příště v takovém případě natáhnem dráty, svorky zacvaknem do pr... a pustíme 220V. To pak bude cvrkot.
Návrat nahoru Goto down
mona
Anonymní

názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: názor   názor Icon_minitimeThu Apr 26, 2007 4:32 pm

Ahoj....těším se na zábavu do bořitova doufám že nám budete zase tak pěkně hrát jako v březi Very Happy bylo to vážně faj
Návrat nahoru Goto down
Diphther
Anonymní

názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: názor   názor Icon_minitimeMon Apr 30, 2007 6:21 pm

ACHOOJ chci moc moc podekovat za perfektni zabavu v Boritove moc jste se mi libili a doufam ze se tady zase brzo objevite. Cau a preji mnoho uspechu na vsech vasich akcich Very Happy
Návrat nahoru Goto down
kytaroid

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 27. 04. 07

názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: názor   názor Icon_minitimeMon Apr 30, 2007 8:42 pm

Děkujem za odezvu. Pokud nás bouřkové mraky nerozeženou, tak máme v plánu v půli července zábavu na Žernovníku a snad by mohla proběhnout na podzim nějaká repríza v Bořitově.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

názor Empty
PříspěvekPředmět: Re: názor   názor Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

názor
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Obecná rozprava-
Přejdi na: