Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

ROZPORUPLNÉ POCITY

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
S.T.C.A.
Anonymní

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitimeWed May 02, 2007 6:51 pm

V bořitově vždy fajn,ale tohle, co je moc,to je
moc.Doufám,že už tam nikdy nebudete.Kapela má vždy hrát pro lidi,ne
kvůli svému potěšení.Máte strašnej repertoár,samej pop,co ti
ostatní,kteří tam jsou v obecenstvu?!Nemyslíte,že je hafl lidí kteří by
si rádi poslechli něco tvrdšího?!Nikdo po vás nechce abyste hráli hard
core,ale káždopádně byste se měli nad tímto zamyslet.Evil or Very Mad
Návrat nahoru Goto down
kytaroid

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 27. 04. 07

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: Re: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitimeThu May 03, 2007 1:20 am

Každá kapela by si měla v prvé řadě uvědomit své přednosti a slabiny a podle toho přizpůsobovat repertoár. JOKERS se rozhodli, že dají přednost měkčí taneční muzice. Myslím, že i taková hudba si dokáže najít svého posluchače, jestli jím nebudeš právě ty, nás sice mrzí, ale k výraznějšímu přitvrzení asi nedojde. JOKERS loví repertoárově trochu v jiných vodách než je blanenský standard, ale nechme to vývoji.
Návrat nahoru Goto down
Tykač
Anonymní

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: Re: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitimeThu May 03, 2007 3:02 am

A já si zase myslím, že je dobře, že se tady objevila kapela, která hraje trochu jinak než ostatní a má svůj styl. Navíc se mě nezdálo, že je tato kapela až tak vyměklá.
Návrat nahoru Goto down
pokemonX
Anonymní

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: Re: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitimeThu May 03, 2007 11:55 am

Souhlasím s Tykačem. Kapela sice nehraje nejtvrdší věci, ale tuc-tuc diskotéka to nebyla - byl tam Alkehol, Harlej, Kabáti ... prostě věci který asi musí hrát každá čochová kapela. No a vedle toho pak míň známý věci, který třeba nejsou tak tvrdý, ale zase to bylo dobře zahraný a lidi se přece bavili.
Návrat nahoru Goto down
kytaroid

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 27. 04. 07

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: Re: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitimeThu May 03, 2007 8:46 pm

Děkujem za podporu. Opravdu tuc-tuc nehrajem, ale také se nebudem pouštět do interpretů, kteří stojí na drsném, chraplavém hlasu. Ne že by se nám takové písně nelíbily, ovšem asi by to nebylo to pravé ořechové.
Návrat nahoru Goto down
jája
Anonymní

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: Re: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitimeFri May 04, 2007 12:23 pm

Hele laskavě se nad sebou zamysli,nejseš jedinej kdo na tom čochu byl a bude,a to co kluci hrajou se většině líbí a líbit bude...Pokud chceš něco tvrdšího tak si zajdi na jinou kapelu a nebuzeruj..Já jen doufám že tě kluci neposlechnou a budou jezdit co nejčastěji...zatím zdarec
Návrat nahoru Goto down
S.T.C.A.
Anonymní

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: Re: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitimeFri May 04, 2007 1:41 pm

Já nikoho nebuzeroval,od toho je forum,aby každej mohl vyjádřit svůj názor.A toho,že by Jokers hráli v Bořitově se nebojím,nebotˇ 12.5. je tam Prorock a až tam budou na podzim čochy,tak tam budou hrát Caryon,Prorock a možná Anna.Takže si můžeš na Jokers v Bořitově nechat zajít chutˇ.cheers
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

Poeet p?íspivku : 48
Registration date : 10. 04. 07

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: Re: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitimeFri May 04, 2007 9:28 pm

Čau S.T.C.A., přesto, že nejseš a asi nikdy nebudeš naším příznivcem, nevadí a je v pořádku, že si napsal na nás svůj, byť negativní, názor. Já chápu, že někdo má rád něco jinýho, než my můžeme a chceme jako kapela nabídnout. Jen nerozumím tomu, proč se tato témata, prakticky na všech fórech i jiných kapel, musí tak vyhrotit: na jedné straně příznivci kapely a na druhé její uhlavní nepřátelé a pak to do sebe na fóru řeže jak v nějaké bitvě. A ikdyž toto vyhrocení tady zatím ještě není, prosil bych, aby jste to nedopustili. Mějte pochopení pro názor a chutě druhých. Jinak přeji každému, co má rád.
Návrat nahoru Goto down
Tykač
Anonymní

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: Re: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitimeFri May 04, 2007 9:46 pm

Ahoj JOKERS, nenechte se odradit, schválně jsem si srovnal playlisty kapel které STCA uvedl s vaším playlistem a nechápu o čem teda píše. Mají tam možná pár tvrdších věcí, ale jinak ve spoustě písniček není moc rozdílu v tvrdosti. Naopak bych řekl, že JOKERS má právě míň těch úplně nejpodbízívějších popůvek než ostatní.
Návrat nahoru Goto down
S.T.C.A.
Anonymní

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: Re: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitimeSat May 05, 2007 12:21 pm

Tak za prvé,nejsem STCA,ale S.T.C.A.,Jako nezlob se na mě,ale někdo tady asi spadnul z višně,repertoár kapel které si jmenoval,je hafl rozdílnej.Tobě jde jen o to ,vychvalovat Jokers.
Návrat nahoru Goto down
Tykač
Anonymní

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: Re: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitimeSat May 05, 2007 4:28 pm

Já nikoho nevychvaluju, jen se na to dívám jako na další kapelu, která tu může hrát a všichni pak máme víc na výběr. Když se ti líbí víc tvrdé muziky, tak si můžeš vybrat jinou kapelu a komu se zase líbí něco jinýho tak si může vybrat pak taky. Připadá mně to jako tak, že když se to nelíbí tobě, tak se to nesmí líbit nikomu jinýmu. Myslím si taky že ty seš zas hodně zaujatej a protože ses třeba zrovna nebavil, tak to teď budeš špinit a škodolibost z tebe úplně čiší, kdyžs vyjmenoval jak se do Bořitova Jokers stejně nedostane.
Já nejsem žádnej zastánce této kapely, zatím sem je slyšel jen jednou, ale to že ty playlisty se zas až tak moc neliší je pravda, každej se může přesvědčit sám.
Návrat nahoru Goto down
Libuška

Poeet p?íspivku : 41
Registration date : 14. 04. 07

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: Re: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitimeSat May 05, 2007 5:33 pm

ale tak se furt nehádejte kluci, běžte rači na pivo. Laughing Každej má holt jinej vkus, no. Někomu se líběj blondýny, někomu zrzky...s tim taky nic nenaděláte. A to by byla nuda, kdyby všechny kapely hrály to samý a uplně stejně, ne? Takhle máme aspoň možnost volby Wink
Návrat nahoru Goto down
Libuška

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: Re: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitimeSat May 05, 2007 5:49 pm

Ale samozřejmě souhlasím s Tykačem v tom, že playlisty u podobnej zábavavovejch kapel, jako je například Jokers, se moc neliší. Všechny hrajou rockový a občas popový písničky. Na každý kapele si každej uričitě najde něco, co se mu nelíbí. Ale můžeme být rádi, že nám takhle hezky věnujou svůj čas, kterej by mohli využít jinak a pro ně prospěšnějc Laughing na to sme zase my ostatní moc líní a pohodlní Laughing ale ono je to určitě baví a mají nás rádi, jináč by to nedělali, že jo? Laughing Ona mnohdy není úplně nejdůležitější hudba (kapela), která hraje, ale taky to, jaká je kolem společnost, prostředí a jak moc se člověk sám o sobě umí bavit. Když to neumí nebo prostě jen nemá zrovna náladu, tak to pak snadno svádí na ostatní (na kapelu, na prostředí...), to je uplně normální, to se někdy stává snad každýmu. Sami Jokeři by určitě mohli vyprávět o tom, jak se v různých krajích a prostředích lidi různě baví. A teda podle mých zkušeností ze zábav a podle mýho vkusu musim řict , že z těch tradičních zábavovejch kapel (nepočítám sem kapely repertoárem podobný kapelám Major Major, Jordan apod., to je uplně jiná sorta a nedá se to srovnávat) sou Jokeři jedni z těch lepších.

Naposledy upravil dne Mon May 07, 2007 2:17 am, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
S.T.C.A.
Anonymní

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: Re: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitimeSun May 06, 2007 7:02 am

Libuško,moje nejlepší zábavová kapela kterou sem kdy poznal byli,ano byli protože od 25.12,už neexistují,kapelka STORM LETOVICE,mrkni na jejich stránku-www.storm-rock.com,najedˇ do sekce mp3,poslechni si jejich písen´ Déšt´ a sděl mi sem prosím do diskuze co si o tom myslíš,čauvec,měj se. Shocked
Návrat nahoru Goto down
Libuška

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: Re: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitimeMon May 07, 2007 1:39 am

úkol sem splnila, pjesničku sem si poslechla...sděluju ti teda do diskuse, že písnička je vážně moc pěkná, tenhle styl mám mimo jiné taky ráda. Laughing Škoda že už nehrají, bylo by zajímavý je slyšet. Nějak ale pořád nechápu, co tím chceš říct a proč seš vůči Jokers takovej.. Rolling Eyes ..no kritika v mezích je vždycky v pořádku, nutí zůstat člověka nohama na zemi, ale tohle je spíš škodolibost a nesnášenlivost. Ty asi nebudeš moc tolerantní, viď? No každej je nějakej a má svůj názor, já si svoje názory taky nenechám vyvracet. Měj se Cool
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

ROZPORUPLNÉ POCITY Empty
PříspěvekPředmět: Re: ROZPORUPLNÉ POCITY   ROZPORUPLNÉ POCITY Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

ROZPORUPLNÉ POCITY
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Obecná rozprava-
Přejdi na: