Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Dobrá kapela

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
jája
Anonymní

Dobrá kapela Empty
PříspěvekPředmět: Dobrá kapela   Dobrá kapela Icon_minitimeTue May 08, 2007 9:06 pm

Já nevím že musíte mít furt na ně nějaký narážky..Docela by mě zajímalo proč si je S.T.C.A. tak strašně jistej v tom že se Jokers v Bořitově neukážou,nemusí hrát zrovna tam,stačí někde v okolí Blanska,kde je to pro nás prostě dostupnější..Neříkám že Caryon nebo Prorock hrajou špatně,právě naopak chodím na ně pořád a chodit budu ale taková Anna je docela z cesty.A tady právě vidíš že každej má rád něco jinýho,tak si myslím že byste měli přestat kluky soudit,stejně vás neposlechnou,většina lidí je má ráda akorát jeden magor tady furt píše jakýsi kraviny,laskavě se na to vyser,tvůj názor už známe a víc nás nezajímá.....Tak přeju Jokers aby potkaly jen dobrý lidi kteří je budou mít rádi,tak jak jáááááá Very Happy cheers I love you
Návrat nahoru Goto down
kytaroid

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 27. 04. 07

Dobrá kapela Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dobrá kapela   Dobrá kapela Icon_minitimeTue May 08, 2007 11:18 pm

Každý, kdo se vydá prezentovat svou činnost veřejně, musí počítat s oboustrannými a někdy i dosti vyhrocenými reakcemi publika. Jelikož znám tvorbu a repertoár skupiny STORM, vůbec mě nepřekvapuje, že JOKERS nebudou jeho oblíbenci. Ponechme mu jeho názor! Dnes máte všichni tu výhodu, že si zajdete na cokoliv a pak si vyberete tu vaši srdcovou záležitost.
Návrat nahoru Goto down
Libuška

Poeet p?íspivku : 41
Registration date : 14. 04. 07

Dobrá kapela Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dobrá kapela   Dobrá kapela Icon_minitimeWed May 09, 2007 12:27 am

ale mezi moje oblíbence patříte lol!
Návrat nahoru Goto down
Tereska

Tereska

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 08. 05. 07

Dobrá kapela Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dobrá kapela   Dobrá kapela Icon_minitimeWed May 09, 2007 2:43 pm

jj, JOKERS hrají konečně něco nového, neohraného. Kabáty a podobné vály jsou sice super, ale už to chce něčím oživit. Wink
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

Poeet p?íspivku : 48
Registration date : 10. 04. 07

Dobrá kapela Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dobrá kapela   Dobrá kapela Icon_minitimeWed May 09, 2007 3:06 pm

Dík všem za přízeň.
A jen tak pro představu Teresko, která z těch tří postaviček na fotce si vlastně ty?
Návrat nahoru Goto down
Tereska

Tereska

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 08. 05. 07

Dobrá kapela Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dobrá kapela   Dobrá kapela Icon_minitimeWed May 09, 2007 8:03 pm

No, já jsem přeci ta uprostřed Laughing Ne, tak já to napravím a dám si tam lepší fotku, třeba takovou s takovýma pěknýma žlutýma vláskama, jak máš ty lol!
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Dobrá kapela Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dobrá kapela   Dobrá kapela Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Dobrá kapela
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Obecná rozprava-
Přejdi na: