Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

kritika

Goto down 
AutorZpráva
nik
Anonymní

kritika Empty
PříspěvekPředmět: kritika   kritika Icon_minitimeThu Jun 07, 2007 6:04 pm

jak ste napsali no něco jde ale například od TEAMU to je něco hroznýho tam to teda Davide ujíždí fest skuste s tím něco udělat
Návrat nahoru Goto down
Tykač
Anonymní

kritika Empty
PříspěvekPředmět: Re: kritika   kritika Icon_minitimeThu Jun 07, 2007 9:38 pm

No Niku nevím, ale rád bych slyšel nějaký nahrávky od jiný čochový kapely co budou o moc lepší. Já asi nemám moc super uši a to falešný o čem píšeš mě tam nikde za ně netahá, tak nevím o co de. Možná vypadám jako zastánce této kapely, ale nejsu, jen se mně to zdá divný.
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

kritika Empty
PříspěvekPředmět: playlist   kritika Icon_minitimeFri Jun 08, 2007 4:19 pm

tak si poslechni originál a pak toto nebude to nikdy dobrý jako TEAMale těch tonu je tam moc falešnejch dyt je to ostuda to poslouchat hudební sluch mám tak top slyším bohužel jinak já tyhle kapele JOKERS moc fandím jsou dobrý až na ty převzatý písně ty jim nejdou ale to už sem jednou psal
Návrat nahoru Goto down
Tykač
Anonymní

kritika Empty
PříspěvekPředmět: Re: kritika   kritika Icon_minitimeFri Jun 08, 2007 7:01 pm

Ale v tom případě je podle tebe špatný skoro všechno, protože vlastních podle playlistu mají jen tři.
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

kritika Empty
PříspěvekPředmět: playlist   kritika Icon_minitimeFri Jun 08, 2007 8:11 pm

no uplně všechno ne nic končím tuhle debatu na toto téma przatím uvidíme jak budou hrát v Borovníku přijdu si je tam poslechnout
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

Poeet p?íspivku : 48
Registration date : 10. 04. 07

kritika Empty
PříspěvekPředmět: Re: kritika   kritika Icon_minitimeFri Jun 08, 2007 9:10 pm

Čau kuci, buci. Oba vás zvu v Borovníku nebo jinde na frťana. Jsem jenom zvědavej, jestli se přihlásíte a kdyby ne tak nevadí. Vaše debata je pro nás důležitá, ať už je váš názor takový nebo makový a ať zůstanete anonymem nebo se pak dáte poznat. V každým případě dík za zájem a že vám vůbec stojíme za vaši debatu.
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

kritika Empty
PříspěvekPředmět: plajlist   kritika Icon_minitimeFri Jun 08, 2007 9:57 pm

uvidíme Radovane třeba se tam ukážu a dáme toho frtana
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

kritika Empty
PříspěvekPředmět: Re: kritika   kritika Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

kritika