Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Žernovník

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Lucka
Anonymní

Žernovník Empty
PříspěvekPředmět: achoj   Žernovník Icon_minitimeSun Jul 22, 2007 4:13 pm

achoj,zdravim vsechny z kapely Very Happy tak pisi jak sem slibila,vcera to bylo na zernovniku dobre i pres to ze sme s Ajkou prijeli az pozdeji.hrali jste ok a zpev supr.rano probehla jeste snidane na aralce v BK- cokolada se slehackou mnam mnam....
tak se mejte a zas nekdy navidenou,dekuji za vinko
Lucka"myti aut" Razz
Návrat nahoru Goto down
Jituš
Anonymní

Žernovník Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žernovník   Žernovník Icon_minitimeSun Jul 22, 2007 10:35 pm

Moc zdravím, jste určitě super kapela a určitě nejlepší co jsem zatím slyšela. Určitě se tu zase co nejdřív ukažte, moc se těším.
Návrat nahoru Goto down
Alča
Anonymní

Žernovník Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žernovník   Žernovník Icon_minitimeMon Jul 23, 2007 12:49 pm

Ahoooooj,tak Lucik to tady za mě asi docela všechno pověděla,zábava byla víc než vydařená i když sme teda přijeli docela pozdě což mě hodně mrzí ale my to napravíme třeba 4.srpna,domlouvali sem se s Petěm jen tak předběžně že vás s Luckou přijedem navštívit myslím že hrajete v Brezském...Tak se na nás pořádně nachystejte bude to totiž pořádnej náklep Very Happy Mějte se moc fajnky ale ne líp jak já Laughing ne to je samozdřejmě sranda...Pááááá Zdraví Alenka
Návrat nahoru Goto down
Tykač
Anonymní

Žernovník Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žernovník   Žernovník Icon_minitimeMon Jul 23, 2007 2:40 pm

Zdarec v Žerňasu to byl mazec. Tak sem vás zase slyšel a bylo to ještě lepší než minule a myslím že pro ostatní kapely co tady v okolí hrají jste velká konkurence možná se někomu třeba nelíbí že nehrajete moc tvrdě ale já myslím že to nevadí páč tvrdejch kapel je dost.
Návrat nahoru Goto down
Alka
Anonymní

Žernovník Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žernovník   Žernovník Icon_minitimeMon Jul 23, 2007 10:24 pm

Moooooc díky za zahrání písničky a hráli jste moc hezky jen se mi zdálo že se nějak moc hádáte, bylo to docela hustý ale asi to někdy ujede a doufám že se nepohádáte tolik aby ste se pak rozpadli protože to by byla veeeeelká škoda, mě se hodně líbíte a tak se na to vykašlete a radši se nehádejte.
Návrat nahoru Goto down
Libor

Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 10. 04. 07

Žernovník Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žernovník   Žernovník Icon_minitimeMon Jul 23, 2007 10:40 pm

Moc děkujem za vaše příspěvky, moc hezky se to čte, tak budeme dělat všechno pro to, aby to bylo ještě lepší Wink V Žernovníku trošku klukům ujely nervy, ale to proto, že jsme měli na začátku smůlu s elektřinou, ale ta super atmosféra, která tam s váma všema byla nás stmelila dohromady, takže vám všem moc děkujem a těšíme se, až zase budeme hrát před tak skvělým publikem cheers lol!
Návrat nahoru Goto down
http://www.jokers.cz
Roland
Anonymní

Žernovník Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žernovník   Žernovník Icon_minitimeTue Jul 24, 2007 11:40 am

No čtu samou chválu ale dyby ste zahráli třeba něco od Törr tak byste byli v prd.... protože byste to neuměli zahrát takže zase tak moc super si myslím to nebylo
Návrat nahoru Goto down
kytaroid

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 27. 04. 07

Žernovník Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žernovník   Žernovník Icon_minitimeTue Jul 24, 2007 12:13 pm

Very Happy Very Happy Very Happy Tenhle příspěvěk mě teda upřímně rozesmál. Ono asi třeba kdyby Torr měl zahrát Maroon 5, tak by tam byl taky. Každá kapela má přece své hranice a je dobře, když si je dokáže připustit a uvědomit.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Žernovník Empty
PříspěvekPředmět: Re: Žernovník   Žernovník Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Žernovník
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Obecná rozprava-
Přejdi na: