Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'. |
|
| Žernovník | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Lucka Anonymní
| Předmět: achoj Sun Jul 22, 2007 4:13 pm | |
| achoj,zdravim vsechny z kapely tak pisi jak sem slibila,vcera to bylo na zernovniku dobre i pres to ze sme s Ajkou prijeli az pozdeji.hrali jste ok a zpev supr.rano probehla jeste snidane na aralce v BK- cokolada se slehackou mnam mnam.... tak se mejte a zas nekdy navidenou,dekuji za vinko Lucka"myti aut" |
| | | Jituš Anonymní
| Předmět: Re: Žernovník Sun Jul 22, 2007 10:35 pm | |
| Moc zdravím, jste určitě super kapela a určitě nejlepší co jsem zatím slyšela. Určitě se tu zase co nejdřív ukažte, moc se těším. |
| | | Alča Anonymní
| Předmět: Re: Žernovník Mon Jul 23, 2007 12:49 pm | |
| Ahoooooj,tak Lucik to tady za mě asi docela všechno pověděla,zábava byla víc než vydařená i když sme teda přijeli docela pozdě což mě hodně mrzí ale my to napravíme třeba 4.srpna,domlouvali sem se s Petěm jen tak předběžně že vás s Luckou přijedem navštívit myslím že hrajete v Brezském...Tak se na nás pořádně nachystejte bude to totiž pořádnej náklep Mějte se moc fajnky ale ne líp jak já ne to je samozdřejmě sranda...Pááááá Zdraví Alenka |
| | | Tykač Anonymní
| Předmět: Re: Žernovník Mon Jul 23, 2007 2:40 pm | |
| Zdarec v Žerňasu to byl mazec. Tak sem vás zase slyšel a bylo to ještě lepší než minule a myslím že pro ostatní kapely co tady v okolí hrají jste velká konkurence možná se někomu třeba nelíbí že nehrajete moc tvrdě ale já myslím že to nevadí páč tvrdejch kapel je dost. |
| | | Alka Anonymní
| Předmět: Re: Žernovník Mon Jul 23, 2007 10:24 pm | |
| Moooooc díky za zahrání písničky a hráli jste moc hezky jen se mi zdálo že se nějak moc hádáte, bylo to docela hustý ale asi to někdy ujede a doufám že se nepohádáte tolik aby ste se pak rozpadli protože to by byla veeeeelká škoda, mě se hodně líbíte a tak se na to vykašlete a radši se nehádejte. |
| | | Libor
Poeet p?íspivku : 52 Age : 43 Registration date : 10. 04. 07
| Předmět: Re: Žernovník Mon Jul 23, 2007 10:40 pm | |
| Moc děkujem za vaše příspěvky, moc hezky se to čte, tak budeme dělat všechno pro to, aby to bylo ještě lepší V Žernovníku trošku klukům ujely nervy, ale to proto, že jsme měli na začátku smůlu s elektřinou, ale ta super atmosféra, která tam s váma všema byla nás stmelila dohromady, takže vám všem moc děkujem a těšíme se, až zase budeme hrát před tak skvělým publikem | |
| | | Roland Anonymní
| Předmět: Re: Žernovník Tue Jul 24, 2007 11:40 am | |
| No čtu samou chválu ale dyby ste zahráli třeba něco od Törr tak byste byli v prd.... protože byste to neuměli zahrát takže zase tak moc super si myslím to nebylo |
| | | kytaroid
Poeet p?íspivku : 27 Registration date : 27. 04. 07
| Předmět: Re: Žernovník Tue Jul 24, 2007 12:13 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Žernovník | |
| |
| | | | Žernovník | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |