Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

pochvala

Goto down 
AutorZpráva
Křepice
Anonymní

pochvala Empty
PříspěvekPředmět: pochvala   pochvala Icon_minitimeSat Jul 28, 2007 8:48 pm

Ahoj kluci teda spíš pánové,
tak jsem Vám prošmejdila stránky a rozhodla jsem se Vám napsat.Tak stejně jsem to slíbila a sliby se mají plnit nejen o Vánocích Smile .
Všimla jsem si že Vás tu všichni chválí a já bohůžel taky nemůžu jinak.
Opravdu a to mi věřte hrajete bezvadně.Musím si pořád dokola pouštět Vaše ukázky.
Také Vám děkuji za odvoz bez ošáhávání(že by existovali i slušní kluci než které jsem dosud poznala?). No to asi né spíš mám tvrdý lokty Very Happy
doufám že jste dojeli v pořádku a bez bloudění.
Snad Vás ještě někdy a to doufám brzy uvidím a uslyším.
Vaše nová fanynka Gábina z Mikulovic.
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

Poeet p?íspivku : 48
Registration date : 10. 04. 07

pochvala Empty
PříspěvekPředmět: Re: pochvala   pochvala Icon_minitimeTue Jul 31, 2007 10:01 pm

No, tak teda díky za pozdrav a za pochvalu, ale jinak ty pány si příště nech, protože to někteří a zvlášť já nemám rád, když se připomíná věk. Dále si nemusela prásknout, že tě nikdo neošahával, protože to je taky pěkná ostuda a kazí to pověst muzikantů. No a nakonec s tím příjezdem to nebylo nic moc, protože jsme bloudili a najeli asi 15000 km navíc a po cestě jsme museli neustále budit řidiče. Ale jinak jsme rádi, že jsme tě poznali a pokud se stane, že u vás zase někdy zahrajem, tak se stav.
Návrat nahoru Goto down
gabča
Anonymní

pochvala Empty
PříspěvekPředmět: Re: pochvala   pochvala Icon_minitimeFri Aug 03, 2007 11:14 am

Tak promiň za ty pány.Slibuji že ti už tak nikdy neřeknu i kdyby sis to výslovně přál.Sice mám radči ty pány než budertáky ale když si to přeješ budeš pro mě kluk.Jo slyšela jsem.Pověst máme opravdu hrozivou,však jsme si to taky v tom křoví užili Shocked .ach jo to bloudění mě mrzí a Davida je mi fakt líto. No hlavně že neusnul a někam jste nevrazili.Měla jsem vám dát číslo a říkat kam máte jed.No jo to mě ale nenapadlo.Kdybys mi chtěl ještě něco napsat (z čeho bych měla určitě radost) a nechtěl bys aby si to četli tisíce oči tak ti dám email.Ovšem když ho ted napíšu tak ho všichni uvidí tak nevím.Kolik lidi byste potřebovali aby přišlo na zábavu?
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

Poeet p?íspivku : 48
Registration date : 10. 04. 07

pochvala Empty
PříspěvekPředmět: Re: pochvala   pochvala Icon_minitimeFri Aug 03, 2007 9:19 pm

Nejen pro tebe, ale pro všechny, kdo s náma chce komunikovat intimněji, najde email v sekci KONTAKT na tomto webu.
Návrat nahoru Goto down
gabča
Anonymní

pochvala Empty
PříspěvekPředmět: Re: pochvala   pochvala Icon_minitimeSat Aug 04, 2007 1:50 pm

teda ty jsi tak hodný.vlastně muzikat nesmí být hodný takže nejsi Razz
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

pochvala Empty
PříspěvekPředmět: Re: pochvala   pochvala Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

pochvala