Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

pouťové Břeží

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Žanetka
Anonymní

pouťové Břeží Empty
PříspěvekPředmět: pouťové Břeží   pouťové Břeží Icon_minitimeMon Sep 17, 2007 2:59 pm

Ajoj kucííí Very Happy musim vás pochválit, zábava v Březí byla supr!! Prvně se mi nechtělo, ale můžu jenom děkovat naší (vaší) Libušce, že mě přemluvila.... a jinak Libore, ten panák, co je domluvenej na příští zábavu - myslim, že to necháme být, příště už budu asi radši řídit, teď toho bylo nějako moc... asi dám na delší dobu alkoholu sbohem... (minimálně do příštího víkendu lol! Very Happy )
Návrat nahoru Goto down
Dave
Anonymní

pouťové Břeží Empty
PříspěvekPředmět: Březí   pouťové Břeží Icon_minitimeMon Sep 17, 2007 5:14 pm

Chtel bych reagovat na to Brezi! Podle me a mych kamaradu to byla jedna z nejhorsich zabav! Myslim ze tech lidi je vic co si to mysli! Uz nehrajete tak jako driv!
Návrat nahoru Goto down
Libor

Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 10. 04. 07

pouťové Břeží Empty
PříspěvekPředmět: Re: pouťové Břeží   pouťové Břeží Icon_minitimeMon Sep 17, 2007 11:39 pm

Ahoj Žanetko, to tě musel jako někdo přemlouvat, abys šla na tak skvělou zábavu? Very Happy No toho panáka klidně schováme na jindy, ale nesmíš mít před tím deset dalších Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.jokers.cz
kytaroid

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 27. 04. 07

pouťové Břeží Empty
PříspěvekPředmět: Re: pouťové Břeží   pouťové Břeží Icon_minitimeMon Sep 17, 2007 11:45 pm

Děkujem za názor. Jen bych si dovolil položit několik doplňujících otázek.
Proč to byla jedna z nejhorších zábav? Prý nehrajem jako dřív. Tím dřív myslíš před měsícem, před rokem, před dvěma roky,.... ? Co by se mělo změnit, aby jsi se konkrétně ty a tvoji kamarádi bavili? Jsou písně nějak neposlouchatelně zahrané? Jsou falešné? Repertoár je nevhodný na taneční zábavy?
Návrat nahoru Goto down
Žanetka

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 17. 09. 07

pouťové Břeží Empty
PříspěvekPředmět: Re: pouťové Břeží   pouťové Břeží Icon_minitimeTue Sep 18, 2007 9:55 am

No přemlouvat, to jsem špatně napsala.... ona mě přemlouvala do té doby, než mi řekla, že hrajete vy, to je přeci úplně jasný Laughing no a včera jsem se večer dozvěděla, že asi jedem v sobotu do Borů, tak uvidíme a možná toho panáčka dáme Wink
Návrat nahoru Goto down
Libor

Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 10. 04. 07

pouťové Břeží Empty
PříspěvekPředmět: Re: pouťové Břeží   pouťové Břeží Icon_minitimeWed Sep 19, 2007 10:25 pm

Tak to potom jo, to tě omlouvá Very Happy Tak to určitě přijeďte a společně to pořádně v sobotu roztočíme Smile
Návrat nahoru Goto down
http://www.jokers.cz
Dave
Anonymní

pouťové Břeží Empty
PříspěvekPředmět: Re: pouťové Břeží   pouťové Břeží Icon_minitimeThu Sep 20, 2007 12:17 am

Neposlouchatelne to urcite ne to jsem rici nechtel....jen by jste meli se zamerit asi na songy novejsi ale venovat se takovym tem klasickym zabvovkam a ne tolik tem cizim anglickym na ktere se divne tancuje a tak.A ty casy kdy to byvalo lepsi jsem mel namysli asi jeste za doby Team Rocku tak pred rokem mozna jeste driv...prijde nam to stale horsi.
Návrat nahoru Goto down
Žanetka

Poeet p?íspivku : 4
Registration date : 17. 09. 07

pouťové Břeží Empty
PříspěvekPředmět: Re: pouťové Břeží   pouťové Břeží Icon_minitimeThu Sep 20, 2007 11:16 pm

no vypadá to nadějně, asi dojedem.... ale jestli to roztočíme, to si fakt nejsem jistá, možná budu za řidiče.....
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

pouťové Břeží Empty
PříspěvekPředmět: Re: pouťové Břeží   pouťové Břeží Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

pouťové Břeží
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Obecná rozprava-
Přejdi na: