Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'. |
|
| pouťové Břeží | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Žanetka Anonymní
| Předmět: pouťové Břeží Mon Sep 17, 2007 2:59 pm | |
| Ajoj kucííí musim vás pochválit, zábava v Březí byla supr!! Prvně se mi nechtělo, ale můžu jenom děkovat naší (vaší) Libušce, že mě přemluvila.... a jinak Libore, ten panák, co je domluvenej na příští zábavu - myslim, že to necháme být, příště už budu asi radši řídit, teď toho bylo nějako moc... asi dám na delší dobu alkoholu sbohem... (minimálně do příštího víkendu ) |
| | | Dave Anonymní
| Předmět: Březí Mon Sep 17, 2007 5:14 pm | |
| Chtel bych reagovat na to Brezi! Podle me a mych kamaradu to byla jedna z nejhorsich zabav! Myslim ze tech lidi je vic co si to mysli! Uz nehrajete tak jako driv! |
| | | Libor
Poeet p?íspivku : 52 Age : 43 Registration date : 10. 04. 07
| Předmět: Re: pouťové Břeží Mon Sep 17, 2007 11:39 pm | |
| Ahoj Žanetko, to tě musel jako někdo přemlouvat, abys šla na tak skvělou zábavu? No toho panáka klidně schováme na jindy, ale nesmíš mít před tím deset dalších | |
| | | kytaroid
Poeet p?íspivku : 27 Registration date : 27. 04. 07
| Předmět: Re: pouťové Břeží Mon Sep 17, 2007 11:45 pm | |
| Děkujem za názor. Jen bych si dovolil položit několik doplňujících otázek. Proč to byla jedna z nejhorších zábav? Prý nehrajem jako dřív. Tím dřív myslíš před měsícem, před rokem, před dvěma roky,.... ? Co by se mělo změnit, aby jsi se konkrétně ty a tvoji kamarádi bavili? Jsou písně nějak neposlouchatelně zahrané? Jsou falešné? Repertoár je nevhodný na taneční zábavy? | |
| | | Žanetka
Poeet p?íspivku : 4 Age : 37 Registration date : 17. 09. 07
| Předmět: Re: pouťové Břeží Tue Sep 18, 2007 9:55 am | |
| No přemlouvat, to jsem špatně napsala.... ona mě přemlouvala do té doby, než mi řekla, že hrajete vy, to je přeci úplně jasný no a včera jsem se večer dozvěděla, že asi jedem v sobotu do Borů, tak uvidíme a možná toho panáčka dáme | |
| | | Libor
Poeet p?íspivku : 52 Age : 43 Registration date : 10. 04. 07
| Předmět: Re: pouťové Břeží Wed Sep 19, 2007 10:25 pm | |
| Tak to potom jo, to tě omlouvá Tak to určitě přijeďte a společně to pořádně v sobotu roztočíme | |
| | | Dave Anonymní
| Předmět: Re: pouťové Břeží Thu Sep 20, 2007 12:17 am | |
| Neposlouchatelne to urcite ne to jsem rici nechtel....jen by jste meli se zamerit asi na songy novejsi ale venovat se takovym tem klasickym zabvovkam a ne tolik tem cizim anglickym na ktere se divne tancuje a tak.A ty casy kdy to byvalo lepsi jsem mel namysli asi jeste za doby Team Rocku tak pred rokem mozna jeste driv...prijde nam to stale horsi. |
| | | Žanetka
Poeet p?íspivku : 4 Age : 37 Registration date : 17. 09. 07
| Předmět: Re: pouťové Břeží Thu Sep 20, 2007 11:16 pm | |
| no vypadá to nadějně, asi dojedem.... ale jestli to roztočíme, to si fakt nejsem jistá, možná budu za řidiče..... | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: pouťové Břeží | |
| |
| | | | pouťové Břeží | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|