Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'.
Zdravím, dozveděla jsem se, že chcete jako skupina končit, je to pravda???
radovan
Poeet p?íspivku : 48 Registration date : 10. 04. 07
Předmět: Re: Konec Mon Dec 17, 2007 11:38 am
Čau, informace o další naší činnosti nebo nečinnosti určitě oznámíme.
kytaroid
Poeet p?íspivku : 27 Registration date : 27. 04. 07
Předmět: Re: Konec Tue Dec 18, 2007 1:37 pm
Já bych si teda dovolil prásknout něco na sebe. Mým přáním je být hudebně činný i nadále a začal jsem pracovat na znovuzrození mé "rodné" kapely, ve které jsem působil 10,5 roku. Jde o skupinu, která hrávala převážně na okrese Blansko a nesla název AKCENT. Dodnes ještě existuje její webová prezentace, i když už ve zpustlém stavu - www.teleinfo.cz/akcent
Renata Anonymní
Předmět: Re: Konec Tue Dec 18, 2007 10:18 pm
A jak jdou přípravy této skupiny? Daří se znovuzrození? Ikdyž jsem tady tu skupinu neznala, ale třeba bych někdy zašla a poslechla jak hrajete...
meidny Anonymní
Předmět: znam Tue Dec 18, 2007 11:12 pm
Ahoj ano ja Akcent znam....vas byvaly zvukar Milan co s vami stravil 10 let tak ted zvuci nas R...L a casto o vas mluvi!Akcent byla vyborna kapela!
kytaroid
Poeet p?íspivku : 27 Registration date : 27. 04. 07
Předmět: Re: Konec Wed Dec 19, 2007 11:43 am
Tak pozdravuj Mildy. Od roku 2006 jsem ho neviděl a nikdo ze známých o něm nic neví, co dělá, s kým spolupracuje,.... "Ustavující schůze" kapely je naplánována na konec roku, kde se vše definitivně vyřeší. Radku, ty nechceš něco prásknout?!!
meidny Anonymní
Předmět: to kytaroid Wed Dec 19, 2007 7:58 pm
A ty ses Petr ne?On o Akcentech casto mluvi prej ste mivali skvely zabavy!Mate nejaky hrani na pristi rok tady v okoli Březi?Mohl bych se stavit pokecat.Nebo me napis na meil revelrock@seznam.cz a muzem pokecat nebo bych ti poslal stranky abys aspon vedel s kym ted Milan jezdi.