Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Kavka je šmejd

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
sagitari
Anonymní

Kavka je šmejd Empty
PříspěvekPředmět: Kavka je šmejd   Kavka je šmejd Icon_minitimeFri Jan 04, 2008 7:31 am

Kytaroid je největší kretén.Přetahovat nám Caryony.Jen největší chudák jako si ty,se snaží oživit kapelu Akcent jen kvůli jménu,aby byly zaručeny termíny.
Návrat nahoru Goto down
aaaa
Anonymní

Kavka je šmejd Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kavka je šmejd   Kavka je šmejd Icon_minitimeFri Jan 04, 2008 11:02 pm

Hehe, ty ale budeš kretén tak třikrát větší
Návrat nahoru Goto down
ScentedO
Anonymní

Kavka je šmejd Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kavka je šmejd   Kavka je šmejd Icon_minitimeSat Jan 05, 2008 6:50 pm

Podle casu tohoto "duchaplneho zapisku" to bude osoba s nickem S.T.C.A. z diskuze na strankach Caryonu. Dosel ve ctyri rano nalitej z hospody a vyblil se na dve fora chvili po sobe. :-)
Návrat nahoru Goto down
ScentedO
Anonymní

Kavka je šmejd Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kavka je šmejd   Kavka je šmejd Icon_minitimeSat Jan 05, 2008 6:52 pm

Ha, tak se mu omlouvam, asi ne... Mate tu ten cas nejaky posunuty.
Návrat nahoru Goto down
Admin
Admin

Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 10. 04. 07

Kavka je šmejd Empty
PříspěvekPředmět: a   Kavka je šmejd Icon_minitimeSat Jan 05, 2008 9:48 pm

Nevím, co myslíš, že máme ten čas posunutý, tento příspěvek jsem vložil pro kontrolu času a je zde zobrazen čas vložení správně 19:48
Návrat nahoru Goto down
https://jokers.editboard.com
radovan

radovan

Poeet p?íspivku : 48

Kavka je šmejd Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kavka je šmejd   Kavka je šmejd Icon_minitimeSat Jan 05, 2008 9:57 pm

Pro vzteklého sagitariho: Petr Kavka nedělá a neudělal nic (alespoň co ho znám), za co by se měl stydět a na rozdíl od tebe, se dokáže nejen za své příspěvky ve fórech podepsat a neshovává se za anonyma, kteréj umí možná dobře nadávat, možná dobře chlastat, ale jinak pochybuju, že umí pořádně cokoliv jiného. I tak však, buď zdráv.
Návrat nahoru Goto down
ScentedO
Anonymní

Kavka je šmejd Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kavka je šmejd   Kavka je šmejd Icon_minitimeSat Jan 05, 2008 10:42 pm

Hm, tak je chyba nekde u mne, protoze ja mam u Tveho prispevku "today at 6.48 p.m.".
Návrat nahoru Goto down
Admin
Admin

Poeet p?íspivku : 6

Kavka je šmejd Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kavka je šmejd   Kavka je šmejd Icon_minitimeSun Jan 06, 2008 2:12 pm

Tak s tím časem skutečně něco bude, omlouvám se. Pokud jsem přihlášený, tak je vše v pořádku, ale když přihlášený nejsem, tak je čas o hodinu dopředu. Zkusím se na to podívat. Díky za upozornění.
Návrat nahoru Goto down
https://jokers.editboard.com
kytaroid

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 27. 04. 07

Kavka je šmejd Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kavka je šmejd   Kavka je šmejd Icon_minitimeMon Jan 07, 2008 10:33 am

Děkuji za nový titul. Very Happy Myslím, že kapelník Caryonu vše dostatečně vysvětlil na jejich webových stránkách. Mně můžeš mít maximálně za "zlé", že jsem si dovolil učinit takovou nabídku, kterou jsem učinil. Ovšem bez souhlasu do věci zainteresovaných osob bych nikdy nic nezmohl s jakoukoliv ideou.
Návrat nahoru Goto down
Hodinář
Anonymní

Kavka je šmejd Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kavka je šmejd   Kavka je šmejd Icon_minitimeThu Jan 10, 2008 11:20 pm

Nebude to s tím časem tím, že jako nepřihlášený uživatel máš nastavený čas GMT +0, nikoli jako GMT +1 což je Pražský čas ? Jak si ostatně v nastavení svého profilu můžeš vybrat, protože phpBB to umožňuje.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Kavka je šmejd Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kavka je šmejd   Kavka je šmejd Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Kavka je šmejd
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Obecná rozprava-
Přejdi na: