Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'. |
|
| Kavka je šmejd | |
| | Autor | Zpráva |
---|
sagitari Anonymní
| Předmět: Kavka je šmejd Fri Jan 04, 2008 7:31 am | |
| Kytaroid je největší kretén.Přetahovat nám Caryony.Jen největší chudák jako si ty,se snaží oživit kapelu Akcent jen kvůli jménu,aby byly zaručeny termíny. |
| | | aaaa Anonymní
| Předmět: Re: Kavka je šmejd Fri Jan 04, 2008 11:02 pm | |
| Hehe, ty ale budeš kretén tak třikrát větší |
| | | ScentedO Anonymní
| Předmět: Re: Kavka je šmejd Sat Jan 05, 2008 6:50 pm | |
| Podle casu tohoto "duchaplneho zapisku" to bude osoba s nickem S.T.C.A. z diskuze na strankach Caryonu. Dosel ve ctyri rano nalitej z hospody a vyblil se na dve fora chvili po sobe. :-) |
| | | ScentedO Anonymní
| Předmět: Re: Kavka je šmejd Sat Jan 05, 2008 6:52 pm | |
| Ha, tak se mu omlouvam, asi ne... Mate tu ten cas nejaky posunuty. |
| | | Admin Admin
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 10. 04. 07
| Předmět: a Sat Jan 05, 2008 9:48 pm | |
| Nevím, co myslíš, že máme ten čas posunutý, tento příspěvek jsem vložil pro kontrolu času a je zde zobrazen čas vložení správně 19:48 | |
| | | radovan
Poeet p?íspivku : 48 Registration date : 10. 04. 07
| Předmět: Re: Kavka je šmejd Sat Jan 05, 2008 9:57 pm | |
| Pro vzteklého sagitariho: Petr Kavka nedělá a neudělal nic (alespoň co ho znám), za co by se měl stydět a na rozdíl od tebe, se dokáže nejen za své příspěvky ve fórech podepsat a neshovává se za anonyma, kteréj umí možná dobře nadávat, možná dobře chlastat, ale jinak pochybuju, že umí pořádně cokoliv jiného. I tak však, buď zdráv. | |
| | | ScentedO Anonymní
| Předmět: Re: Kavka je šmejd Sat Jan 05, 2008 10:42 pm | |
| Hm, tak je chyba nekde u mne, protoze ja mam u Tveho prispevku "today at 6.48 p.m.". |
| | | Admin Admin
Poeet p?íspivku : 6 Registration date : 10. 04. 07
| Předmět: Re: Kavka je šmejd Sun Jan 06, 2008 2:12 pm | |
| Tak s tím časem skutečně něco bude, omlouvám se. Pokud jsem přihlášený, tak je vše v pořádku, ale když přihlášený nejsem, tak je čas o hodinu dopředu. Zkusím se na to podívat. Díky za upozornění. | |
| | | kytaroid
Poeet p?íspivku : 27 Registration date : 27. 04. 07
| Předmět: Re: Kavka je šmejd Mon Jan 07, 2008 10:33 am | |
| Děkuji za nový titul. Myslím, že kapelník Caryonu vše dostatečně vysvětlil na jejich webových stránkách. Mně můžeš mít maximálně za "zlé", že jsem si dovolil učinit takovou nabídku, kterou jsem učinil. Ovšem bez souhlasu do věci zainteresovaných osob bych nikdy nic nezmohl s jakoukoliv ideou. | |
| | | Hodinář Anonymní
| Předmět: Re: Kavka je šmejd Thu Jan 10, 2008 11:20 pm | |
| Nebude to s tím časem tím, že jako nepřihlášený uživatel máš nastavený čas GMT +0, nikoli jako GMT +1 což je Pražský čas ? Jak si ostatně v nastavení svého profilu můžeš vybrat, protože phpBB to umožňuje. |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Kavka je šmejd | |
| |
| | | | Kavka je šmejd | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|