Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

jj

Goto down 
3 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Janicka
Anonymní

jj Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj Icon_minitimeMon Jun 18, 2007 1:01 pm

jeste neco dekujeme za panacka a na adresu Vaseho fotografa ( I love you ) priste me tolik nefotit ju?? hlavne kdyz odhaluji brisko Laughing jinak zase papa a snad se brzo zase uvidime papa
Návrat nahoru Goto down
Libor

Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 10. 04. 07

jj Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj Icon_minitimeMon Jun 18, 2007 1:58 pm

Příště se tolik neodhalovat a nelozit pořád do objektivu Razz Ale aspoň jsou ty stránky zase o něco hezčí Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.jokers.cz
Janicka
Anonymní

jj Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj Icon_minitimeMon Jun 18, 2007 2:48 pm

flower nesvadej to na me ja tam nelezla zato muzes ty, ale dekuji za lichotku potesi to snad se zase brzo uvidime Embarassed
Návrat nahoru Goto down
Libor

jj Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj Icon_minitimeMon Jun 18, 2007 3:19 pm

Já nic já muzikant Cool Já jsem fotil úplně všechno, dokonce aj naše techniky affraid (musím si u nich taky šplhnout Smile) ale cenzurou prošlo jenom to nejlepší Smile Taky se budeme těšit Wink
Návrat nahoru Goto down
Janicka
Anonymní

jj Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj Icon_minitimeMon Jun 18, 2007 6:28 pm

ja vim chlapy nikdy nic ze?? afro tak je to vzdycky
Návrat nahoru Goto down
Libor

jj Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj Icon_minitimeMon Jun 18, 2007 10:25 pm

Vždycky ne alien
Návrat nahoru Goto down
janicka
Anonymní

jj Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj Icon_minitimeTue Jun 19, 2007 1:17 pm

tak to mi rekni kdy chlapy jo?? malo z nich prizna chybu hm?? farao brala bych hned treba dneska zase jejakou tu vasi zabavu mocka sem se po dlouhe dobe bavila dekuji zato i vam i TOBE Razz tongue bounce flower
Návrat nahoru Goto down
Libor

jj Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj Icon_minitimeTue Jun 19, 2007 8:28 pm

Embarassed Embarassed Někteří jo, všichni nejsou stejní Wink To je fajn, že ses bavila, tak vem kamarádky a přijď zítra na naši zkoušku Smile Aspoň by to bylo jednou aj s tanečním doprovodem bounce lol!
Návrat nahoru Goto down
janicka
Anonymní

jj Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj Icon_minitimeWed Jun 20, 2007 1:47 am

Laughing ja ani nevim kde ty vase zkousky mate... drunken ja si pockam az budete hrat nekde na ostro a myslim ze vy ani ty zkousky nepotrebujete hm??? lol!
Návrat nahoru Goto down
Libor

jj Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj Icon_minitimeWed Jun 20, 2007 8:09 am

Dík za kompliment, já to klukům říkám furt, že zkoušky nepotřebujem Cool Tak se budeme moc těšit I love you
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

Poeet p?íspivku : 48

jj Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj Icon_minitimeWed Jun 20, 2007 12:39 pm

No hezký, jak to tady sleduju, tak se nám tu z toho vyklube ještě nějakej novej vztah. Nic proti tomu, naopak, sám mám vztahy rád, ale nechcete si raději zavolat? Určitě vyřešíte víc. To proto, aby to mělo nějaký vývoj, zdá se mně, že jste ustrnuli na určitém bodu a nehejbete se dál, jen samé lichotky a kde nic tu nic, prostě žádná zábava pro nás čitatele. Nicméně, ať už to s váma, děti, dopadne jakkoliv, dejte vědět, určitě budeme tuto debatu sledovat dál a když přitvrdíte, budeme jenom rádi.
Návrat nahoru Goto down
Merik
Anonymní

jj Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj Icon_minitimeWed Jun 20, 2007 2:42 pm

Konečně to někdo utnul. Bunda (Ženatý se závazky) by se tady z toho dávno poblil a už to vypadalo že to tu ovládá banda přihřátejch buzen co oblbuje malý holky a nakonec je ani nechce protože sou přece na chlapečky.
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

jj Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj Icon_minitimeWed Jun 20, 2007 2:52 pm

Hele Meriku, sklidni se s těma buznama. Jen abys růžovej nebyl právě ty, ale stydíš se to říct, protože by ti maminka pak přestala prát podělaný spoďáry.
Návrat nahoru Goto down
janicka
Anonymní

jj Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj Icon_minitimeWed Jun 20, 2007 3:24 pm

Laughing novej vztah jo??, podle ceho tak soudis vzdyt mi se jen normalne piseme zejo??? flower jinak at se uklidni ten co sem pise takovy kokotiny... JINAK SPATKY K TOMU VZTAHU NEVIM KDE SI NA RTOM BYL ZE SE TU NECO RYSUJE....mejte se hezky a zese pisnu urco papapa king Like a Star @ heaven cheers
Návrat nahoru Goto down
janicka
Anonymní

jj Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj Icon_minitimeWed Jun 20, 2007 3:29 pm

Very Happy jinak zavolat si nemuzem... jo a jeste na adresu toho idiota ted momentalne zadnou malou a mladou holku neoblbuji ja sem uz stara paka Laughing Laughing lol! afro hihihihiihhihihihihiii
Návrat nahoru Goto down
Libor

jj Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj Icon_minitimeWed Jun 20, 2007 4:31 pm

Takový to bylo klidný fórum, než sem začali psat závistivci, co nám závidí, že si tady dokážeme normálně a hezky povídat, viď Wink
Návrat nahoru Goto down
Janicka
Anonymní

jj Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj Icon_minitimeWed Jun 20, 2007 5:17 pm

to mas pravdu vzdycky se v zivote objevi nekdo kdo vsechno zkazi nebo alespon trosku pokazi, ale ja na takovy lidi kaslu kdyz se mi s nekym dobre povida atd.... tak se snazim na lidi se vubec neohlizet je to tak lepsi, ale dorazil me tvuj kolega s tim vztahem ze?? lol! Laughing
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

jj Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj Icon_minitimeWed Jun 20, 2007 5:24 pm

Čovče, Janičko neblázni, s tím vašim vztahem to bylo jen takový popíchnutí, přece by si mě nebrala vážně a už vůbec si z toho něco dělala. Takže jstli se zlobíš, tak se teda nezlob.
Návrat nahoru Goto down
Janicka
Anonymní

jj Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj Icon_minitimeWed Jun 20, 2007 5:51 pm

flower vzdyt ja vim ze to bylo jen popichnuti preci silent na vas se zlobit kluci ani nejde hm??? takovy hodni kluci sunny
Návrat nahoru Goto down
Libor

jj Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj Icon_minitimeWed Jun 20, 2007 11:51 pm

Radeček je starej rejpal, nikomu a ničemu nedá pokoj clown A já už jsem to s ním vydržel tolik let, věřila bys tomu? Razz Ale jinak ho mám rád I love you I love you
Návrat nahoru Goto down
janicka
Anonymní

jj Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj Icon_minitimeThu Jun 21, 2007 10:22 am

rejpal je v podstate kazdej clovek Laughing ale Radecek je teda silnej kalibr lol! ale nic proti tomu jen clovekl musi rozpoznat kdy jde jeste o srandu a kdy ne....tolik let?? a kolik ti prosim te je?? jestli se teda muzu zeptat?? Razz Razz
Návrat nahoru Goto down
Libor

jj Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj Icon_minitimeThu Jun 21, 2007 11:33 am

Ale néé, Radek je fakt moc fajn, má spoustu dobrých vlastností a kdybych byl holka, tak bych ho chtěla Laughing alien Už ho znám snad 7 let Razz No chtěl jsem o svým věku zalhat, ale pak jsem si všiml, že je napsanej pod mým nickem, takže by to asi neprošlo Laughing Už su taky taková stará páka Smile
Návrat nahoru Goto down
janicka
Anonymní

jj Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj Icon_minitimeThu Jun 21, 2007 11:46 am

ja verim ze je to prima kluk v sobotu na me pusobil velmy milym dojmem a nebyl sam bounce akorat jen s nim sem mela moznost pokecat osobne.. nojo to uz tak byva k tem ktery chces se ani nedostanes a pak toho i litujes... flower takovy je zivot
Návrat nahoru Goto down
Libor

jj Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj Icon_minitimeThu Jun 21, 2007 2:42 pm

On nejen působí, ale aj je milej, ale někdy se dokážeme pěkně pohádat Twisted Evil Ale má z nás největší charisma, takže všichni chodí za ním, vůbec nevím jak to dělá scratch Smile No a s náma ostatníma si pak už nikdo nevykládá Sad flower
Návrat nahoru Goto down
kytaroid

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 27. 04. 07

jj Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj Icon_minitimeThu Jun 21, 2007 3:43 pm

A se mnou by si nechtěl někdo povykládat? Crying or Very sad
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

jj Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj Icon_minitime