Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

jj

Goto down 
3 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
janicka
Anonymní

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeThu Jun 21, 2007 7:49 pm

treba si jen myslis, ze jen on ma velky charizma... flower ja si myslim, ze neni jediny... ale to raci nebudeme rozpitvavat ne?? a hadky jsou vsude... cyclops tyjo pekne se nam to tu rozrusta ze?? lol! ale je to mily
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

Poeet p?íspivku : 48
Registration date : 10. 04. 07

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeThu Jun 21, 2007 10:37 pm

Řek bych, že vaše původní náplň tohoto tématu byla přes všechny mé výhrady určitě lepší než to, kam to teď sklouzlo. Vykašlete se na mé charisma nebo co a raději si třeba pište tak jak před tím, než jsem se do toho vložil spolu s blijícím Bundou. Nic ve zlém, děti, ale řešit tu zrovna mně považuju za vyloženou trapárnu.
Návrat nahoru Goto down
Merik
Anonymní

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeThu Jun 21, 2007 11:05 pm

Já sem to říkal že to tady ovládají buzny a už je to tady: Libor by chtěl sbalit Radovana a ta malá holka evidentně prahne po bohužel jinak orientovaném Liborovi ale nějak jí nedochází že jí tady asi pšenka nepokvete. to je na námět pro seriál do televize. Už se kuva těším na další díly a ještě řeknu svojí babičce že tady ten web je lepší než paragvajská telenovela. Ještě sem napnutej jestli nová postava v tomto příběhu kytaroid-Chuan Ramiréz dojde uznání a přemluví tu malou holku aby obdivovala právě jeho protože má nádhernej knír.
Návrat nahoru Goto down
Libor

Poeet p?íspivku : 52

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 22, 2007 1:39 am

No určitě se na tanečním parketu našlo víc takových... flower Jo, jo, rozrůstá se nám to tady hezky, za chvílu budeme mít rekord ve sledovanosti Shocked Wink
Návrat nahoru Goto down
http://www.jokers.cz
janicka
Anonymní

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 22, 2007 8:28 am

nojo jenze ja sem chodim mocka rada, protoze vim, ze tu na me ceka neco pisnutyho od tebe vis?? Laughing a to je mocka milounky
Návrat nahoru Goto down
Libor

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 22, 2007 9:09 am

Dobré ránko, teda ty sis dneska přivstala Smile To já su ještě náměsíčnej Sleep Jéé, děkujííí Embarassed ale když mě se s tebou tak hezky píše Wink
Návrat nahoru Goto down
kytaroid

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 27. 04. 07

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 22, 2007 11:16 am

Merik bude mít jistě radost, neboť se zdejší románek neustále rozjíždí. Doufám, že se do toho zapojí též ta jeho avizovaná babička. Very Happy Ovšem osobně bych navrhoval přenést tuhle formu diskuse spíše na icq chat. Tam je to takový intimnější a nebude vás nikdo obviňovat z mešinové sexuální orientace.
Návrat nahoru Goto down
janicka
Anonymní

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 22, 2007 1:17 pm

Embarassed ja se budu cervenat, ale je to pravda bylo by to lepsi kdyby sme si psali treba pres icg nebo tak, ale ja se namam zaco stydet co si tady piseme takze.... flower
Návrat nahoru Goto down
Libor

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 22, 2007 2:45 pm

No kdyby to tady lidem hodně vadilo, tak to klidně můžem přesunout na ICQ, ale já se taky nemám za co stydět a když se s někým chci normálně bavit, tak nešeptám a nechodím do kouta, aby nás nikdo jinej neslyšel flower
Návrat nahoru Goto down
kytaroid

Poeet p?íspivku : 27
Registration date : 27. 04. 07

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 22, 2007 3:26 pm

Tak to tady každý soudný člověk čte a vidí, že nic tajného a nemravného neprobíráte, ale přece jenom jsou to stránky zaměřené na kapelu a proto bych se spíše přiklonil k přesunu této diskuse na jiné fórum.
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 22, 2007 5:53 pm

To že se tu neprobírá nic nemravného je ale dle mého názoru veliká škoda, avšak vzhledem k tomu, že je toto téma zatím suveréně nejsledovanějším, ačkoliv je nejmladší, byl bych pro jeho zachování.
Děti, zůstaňte tu prosím s námi i nadále, neodcházejte jinam, co si bez vás počneme. Mad
Návrat nahoru Goto down
Tykač
Anonymní

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 22, 2007 6:44 pm

nějako mně uniká o co tu vlastně jde a co se tu vlastně řeší. naštěstí dík Merikovi jsem aspoň trochu v obraze Sleep
Návrat nahoru Goto down
janicka
Anonymní

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 22, 2007 7:22 pm

jj a kdopak zalozil toto nejsledovanejsi forum??? afro pirat tongue lol! ano ja neboj nikam neodejdem verim ze vas strasne bavi si cist nebo spis se koukat jak se vyviji nas rozhovor ze?? ale co to je dobre queen
Návrat nahoru Goto down
Merik
Anonymní

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 22, 2007 7:54 pm

Pro všechny, kterým uniká děj a smysl tohoto tématu, jsem připravil jeho shrnutí:
Zápletka Libora a mladé holky (bylo zjištěno, že je to Jana Lucida Alvarez, dcera známého obchodníka s kokou) se začíná pomalu měnit v tragédii.
Libor alias Růžová pusinka zjistil, že i přes jeho jasnou zálibu v mužské části populace, pociťuje určitý chaos (projevuje se chvěním pod trenclama) vždy když komunikuje s Janou Lucidou Alvarez (její bujný knír ho nemohl nechat chladným). Navíc to bylo podpořeno zjištěním závratného bohatství jejího papá a odmítnutím jeho nesmělých návrhů Radovanem, který i přes velké váhání a zpustlou touhu po mladém masíčku nakonec hrdině zamítne zprznění krásného chlapce, protože z jeho strany by to nebyla láska, ale pouze tělesný chtíč.
Libor se tedy rozhodne, že nebude tak nepřístupný a nabídne Janě Lucidě schůzku na odlehlém místě. Ta si je však vědoma momentální indispozice (menses), jakoby se zdráhá, aby vypadala jako cudná dívka, později však souhlasí.
Když kytaroid-Chuan Ramiréz zjistil sblížení Libora a Jany a že od té maličké věneček nedostane, jeho raněná pýcha zosnovala ukrutný plán a snaží se oba zostudit, aby pak byli vyhnáni ze statku jejího otce a on tak došel pomsty a odstraněním Libora měl pak více obdivu případných zájemkyň pro sebe.
Když však Radovan (v jistých kruzích známý jako Gold Head) na tento zlovolný plán přišel, obrátil a změnil své dřívější přání na odchod mladých milenců a zapřísahal je, ať zůstanou a statečně bojují proti zlu a bezpráví. A ač to zatím netuší, nad proradným kytaroidem-Chuanem Ramirézem se začínají stahovat mraky….

Další děj bude jistě ještě zajímavější …
Návrat nahoru Goto down
Tykač
Anonymní

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 22, 2007 10:29 pm

Sláva pochopil sem díky tobě Meriku.
Návrat nahoru Goto down
z
Anonymní

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeFri Jun 22, 2007 10:41 pm

Chlape Meriku, ty jsi určitě pečlivý divák telenovel, divím se, že ti zbývá čes chodit na zábavky. Nejsi z těch kladných hrdinů trochu pomatený???? affraid
Návrat nahoru Goto down
Libor

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jun 23, 2007 10:21 am

No a jestli tohle fórum někoho nezajímá, tak na to je jednoduchá pomoc - ať sem nelozí, nikdo ho nenutí to číst geek To su teď zvědavej koho jsem tím naštval a kdo se teď ozve affraid Laughing Ale má smůlu, protože my budem s Janičkou pokračovat dál, viď ? Wink
Návrat nahoru Goto down
janicka
Anonymní

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jun 23, 2007 1:55 pm

jasne ze budeme...tyhle vzkazy co posila jisty pan akorat ukazuji jak je tupy a nevim cim by na sebe upozornil... vim je to kruty kdyz si te nikdo nevsima a nema te nikdo rad ze?? ses trapnej!!!! jinak sem rada, ze chces stale pokracovat v nasem "rozhovoru" ikdyz si myslim ze to nebude dlouho trvat a presunem se raci jinam, kde naas nebudou otravovat takovy idioti jako tady afro
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jun 23, 2007 3:18 pm

Podle toho co Merik píše a jakým způsobem, je jasný, že to není žádný idiot. Musím přiznat, že mně se jeho příspěvky líbí, ikdyž ze mně dělá buzeranta. Ale v zájmu příběhu proč ne.
Návrat nahoru Goto down
janicka
Anonymní

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jun 23, 2007 4:11 pm

Cool tak nakonec napisem serial ne?? me se jeho prispevky libi jen nekdy nekdy je vazne trapnej... ale co me je to jedno me zajima jeden jedinej clovicek na tomhle foru.............. flower Rolling Eyes Embarassed
Návrat nahoru Goto down
Libor

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jun 23, 2007 5:38 pm

Embarassed Embarassed I love you flower Já myslím, že není potřeba rozebírat, kdo jakej je, že si o něm každej udělá svůj obrázek podle toho, co napíše rabbit A mě je vcelku jedno co si o nás myslí tongue Wink
Návrat nahoru Goto down
Tykač
Anonymní

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jun 23, 2007 5:45 pm

Říkaš že se ti libí jen některy Merikovi příspevky a on napsal jen tři tak kterej se ti libi a kterej ne?
Návrat nahoru Goto down
janicka
Anonymní

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jun 23, 2007 6:42 pm

Wink to mas pravdu ale o sobe jeste toho moc nevime hm?? flower
Návrat nahoru Goto down
Libor

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeSat Jun 23, 2007 10:30 pm

No to nevíme, tak bysme to měli napravit flower Ale jestli chceš, tak mě písni mailíka (mám ho jako malou obálečku u svýho jména v rubrice Kapela :-) a můžu ti dát svoje číslo na ICQ Wink
Návrat nahoru Goto down
janicka
Anonymní

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitimeMon Jun 25, 2007 8:25 pm

ahojky promin ze pisu az ted ale vyhorel mi kompl... rada bych ti pisla na mejl a zkousela jsem to ale neslo mi to tak nevim... flower zatim pa pisni mi ju?? budu rada
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

jj - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: jj   jj - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

jj
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Obecná rozprava-
Přejdi na: