Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

playlist

Goto down 
AutorZpráva
nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: playlist   playlist Icon_minitimeTue Jun 26, 2007 7:43 pm

Rolling Eyes tak koukám že nic novýho se tu nezměnilo v Borovníku nic moc lidí a hudba no už se lepšíte no tak super zatím zustanu anonimní i na těch zábavách zatím se mějte
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

Poeet p?íspivku : 48
Registration date : 10. 04. 07

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitimeWed Jun 27, 2007 6:56 pm

Čau Niku, bohužel si mně předběhl s příspěvkem, než jsem stačil upravit stránky. Do repertoáru jsme přidali pár písniček, o čemž se můžeš dočíst v novinkách.
Co mně ale vadí, že nám tu děláš bordel. Zakládáš nová témata, ikdyž se jedná o totéž, takže tímto tvým příspěvkem si mohl pokračovat ve svém tématu z 11.6. Kdyby si to tak udělal, automaticky by se přesunulo na první pozici v seznamu témat a bylo by vidět stejně jako toto. No co se dá dělat, o to víc pak budu mít práce až budu dělat pořádek.
Jinak se ale měj, třeba i anonymně, hlavně ale dobře.
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: radovan   playlist Icon_minitimeWed Jun 27, 2007 7:23 pm

jj fajn příště tedy budu pokračovat v starém tématu taky se mějte fajn celá kapela zatím
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: playlist mp3   playlist Icon_minitimeThu Sep 27, 2007 1:42 pm

zdravím dlouho sem tu nebyl .Koukám žadný novinky jo no to snad kluci ne nic se tu neděje nebo se nechce spíš psat co, no nový mp3 nebudem se rači vyjadřovat nic mějte se
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitimeThu Sep 27, 2007 5:08 pm

Buď zdráv Niku, už si mi docela chyběl. Pokud tu není moc pohybu, můžeš za to taky, protože tvé "přínosné" poznámky na tomto fóru vyvolaly posledně docela dobrou debatu a pokud ses tu tedy delší dobu neukázal, nediv se, že je to nuda.
Jinak díky za pozdrav, tentokrát bez reklamní kampaně na jinou kapelu.
Tvoje poznámka ohledně našich mp3 zůstává tajemná, tak jako si tajemný i ty. Doufám, že se do tebe zase nikdo neopře za tvůj kritycký přínos hudbě a snad kultůře všeobecně - tuším, posledně to byl Tykač. Ale myslím, že tentokrát nemá nikdo ani moc důvodu, tak jak v minulém tvém tématu, kdy ses v tom docela máchal, aby po tobě chtěl něco moc rozumnýho, neboť tentokrát nedáváš moc příčin. Tak snad někdy příště, až nás zase uslyšíš, budeš mít třeba dost střeliva pro započetí zábavné rozpravy na tomto fóru.
Zdar a sílu tajemným agentům 007 a i tobě.
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: playlist   playlist Icon_minitimeThu Sep 27, 2007 9:34 pm

tak to sem rád že mě tu rád vidíš Radovane njn zatrím toho moc nemužu pustit i když střeliva mám dost ale abych tu rozjel debatu no snad to tu nedržím jen já sám ? To určitě ne neboj nenechám vás moc dlouho čekat uvidí se ve březí . nic musím jít zatím se tu mějte všichni krásně práce nečeká
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: playlist   playlist Icon_minitimeMon Oct 29, 2007 10:47 pm

no zdarec chlapi zábava super bylo to lepší dokonce nad mé očekávání jj chvilama to trochu ujíždělo ale fakt dobrý doufám že takových zábav bude více tak zatím zdař
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitimeMon Oct 29, 2007 11:43 pm

Ty zlobivej Niku, jsem zvědavej jestli se někdy dožiju toho, že se jednou ukážeš a prozradíš, kdo jsi. No vzhledem k mému věku a tvé odvaze to asi nehrozí, že? Ale jestli přece, tak máš fakt duplopanáka a klidně dvakrát (ale víc zase ne!!!). Čus jocolor
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: playlist   playlist Icon_minitimeThu Nov 01, 2007 7:46 pm

zdarec Radovane uvidíme jestli někdy pujdem na ten panák zatím přeji hezkou zábavu v Katově a at je zase supr
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

playlist
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» playlist
» kritika
» playlist