Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

playlist

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: playlist   playlist Icon_minitimeTue Jul 24, 2007 8:40 pm

zdravím už sem se dlouho neozval a mám novinu máte velkou konkurenci co se týče kapel a ukázek je to skupina Relax je opravdu dobrá moc dobrá zatím
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

Poeet p?íspivku : 48
Registration date : 10. 04. 07

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitimeTue Jul 24, 2007 11:41 pm

Přejeme každé kapele spoustu vystoupení a hodně lidí, kteří na ně budou rádi chodit a jistě můžou být nadšení, že jsi jejich fanoušek, kterému stojí zato dělat jim reklamu na cizích stránkách (doufám tedy, že jsi opravdu fanoušek a ne člen té kapely, to by bylo opravdu stupidní).
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: playlist   playlist Icon_minitimeWed Jul 25, 2007 11:37 am

omluovám se za reklamu kterou sem udělal aůle nechtěl nic už jednou sem vám psal že fandím vám tak ještě jednou sorry
Návrat nahoru Goto down
Merik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitimeWed Jul 25, 2007 1:56 pm

No myslím, že to Radovan vystihl docela dobře a Nik bude buď agent KGB - pobočka RELAX pro střední Evropu nebo přímo placený soudruh této pobočky (velice pravděpodobné). Dle starších jeho příspěvků se to tady snaží stále natírat, ale pokouší se to zastírat hranou přízní a tváří se jako "Znalec Chytrolín - všechno znám a poradím". Nevím jestli si tato prostá duše uvědomuje, že takovýmto příspěvkem dělá svým chlebodárcům spíš službu medvědí.
Návrat nahoru Goto down
Tykač
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitimeWed Jul 25, 2007 2:43 pm

Tak jsem si poslechl ukázky kapely Relax a nic proti tomu pokud se to někomu líbí, ale to nejsou evidentně živé nahrávky z čochu ale pořízené v nějakém studiu nebo v klidu zkušebny, kdežto tady jsou ukázky ze živýho hraní což já teda cením, protože jedna věc je udělat nahrávku v klidu a pohodě a jiná určitě rovnou tak jak to slyší lidi ať třeba s chybama ale nic to neschovává a člověk si může udělat obrázek jak budou opravdu hrát když je třeba ještě nezná, ale podle studiové nahrávky člověk nemůže soudit jak to bude až to rozbalí na čochu.
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: playlist-tykač   playlist Icon_minitimeWed Jul 25, 2007 3:55 pm

no v tom máš pravdu ale já to psal aby se kluci nad sebou zamysleli a zapracovali jak to jen jde aby se zdokonalili ta druhá kapela je dobrá no ale jokers fandím víc vím že to v nich je a že budou postupem času nej a nahrát ve studiu umí každej trouba v tom máš taky pravdu
Návrat nahoru Goto down
Tykač
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitimeWed Jul 25, 2007 6:28 pm

A ještě dotaz, proč máš potřebu chtít aby se kluci nad sebou zamysleli?
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: playlist-tykač   playlist Icon_minitimeWed Jul 25, 2007 7:19 pm

protože sou dobří ale mohly by být lepší z hlediska intonace a tak obecně zatím ještě to není ono a já vím že to v nich je ale je potřeba na tom makat v tomto směru sem to myslel něco o tom vím a tak jim věřím a musí se jim to nějako dát najevo at se zamyslí kde a jak by to mohli vylepšit
Návrat nahoru Goto down
Tykač
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitimeWed Jul 25, 2007 7:33 pm

Já myslím že tě Merik odhadl dokonale a myslím že už jen plácáš vodu po tom tvým reklamním úletu na kapelu Relax. A jen tak mimochodem máš takovou starost i o jiný kapely třeba o Relax?
Návrat nahoru Goto down
Komi-nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitimeWed Jul 25, 2007 7:55 pm

Já kapelu Relax znám a je to dobrá zábavovka, muzikanti v poho bubeník se mi třeba u nich líbí moc ale na zpěv a celkový vyznění Jokers teda nemají. Navíc to už tady někdo zmínil, jsou tu proti sobě živáky a studiovky. Co se týče ukázek tak bych řekl, že Jokers by mohli mít víc vlastních věcí, je slyšet, že by to uměli, u ukázek Relax se mi zdá, že je to muzika tak 10 - 15 let nazpátek i když dobře zahraná.
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: playlist-tykač   playlist Icon_minitimeWed Jul 25, 2007 7:56 pm

hele já to myslel v dobrým ta kapela co se o ní míníš je dobrá ale nefandím ji jo a měl sem starost i o jinou ale ta si říct nedala a taky po 2letech skončila
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: playlist -tykač   playlist Icon_minitimeWed Jul 25, 2007 8:00 pm

za tu reklamu sem se omluvil tak to vyznít nemělo jasný
Návrat nahoru Goto down
Tykač
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitimeWed Jul 25, 2007 9:37 pm

A mohl bych vědět která kapela skončila když nedala na tvé rady?
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: playlist -tykač   playlist Icon_minitimeWed Jul 25, 2007 10:08 pm

nemakala na sobě a ne že by dala na moje rady a už žádná reklama i když už skončili a pokud jde o merika nebo jak se jmenuje nevím všechno a neznám všechno ale poznám dobrou skupinu která má na víc zatím se mějte všichni dobře jo a ještě něco nejsem žádnej agent kapely R jasný tu kapelu znám jen krátce ale JOKERS nebo rehdy TEAMROCK znám delší dobu
Návrat nahoru Goto down
Tyrosxxl
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Relax   playlist Icon_minitimeWed Jul 25, 2007 10:57 pm

Je zvláštní že se tu mluví tolik o kapele Relax, když jejich bubeník byl na celé naší zábavě v Žernovníku i se svýma kámošama. Přišel kopudivu i za námi a moc nás chválil jak se mu to líbí a jak se skvěle celou zábavu bavil. Je to nějaký pofidérní clown
Návrat nahoru Goto down
Libor

Poeet p?íspivku : 52

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitimeThu Jul 26, 2007 8:17 am

Ahoj děcka, není tahle debata úplně zbytečná? Já si myslím, že každej chce být nejlepší v tom co dělá. A ať už má někdo rád některý kapely a některý ne, tak je to jeho věc a nedá se s tím nic dělat. Já bych taky nikdy nešel na koncert třeba Rammstein nebo Kabátů i kdybych dostal lístky zadarmo Razz
Návrat nahoru Goto down
http://www.jokers.cz
Tykač
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitimeThu Jul 26, 2007 12:28 pm

Já myslím že tu nejde o to která kapela je lepší ale o to že ten ťululum-nik plácá nesmysly.
Návrat nahoru Goto down
L.uuuuck
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitimeFri Jul 27, 2007 2:59 pm

pofiderni ani to bude urcite to spravne slovo........, Laughing
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: playlist-tykač   playlist Icon_minitimeFri Jul 27, 2007 3:31 pm

hele bez toho urážení jo ještě jednou nemyslím to ve zlém ale to je fuk o muj názor nikdo nestojí to vím ale říct to mohu ne
Návrat nahoru Goto down
Tykač
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitimeSun Jul 29, 2007 2:29 am

Problém je ten, že asi ani nechápeš, jak seš trapnej.
Návrat nahoru Goto down
nik
Anonymní

playlist Empty
PříspěvekPředmět: playlist-tykač   playlist Icon_minitimeMon Aug 06, 2007 9:15 pm

njn co naděláš sem trapnej no nejsem tak chytrej zřejmě jako ty ale to mě vubec netrápí víš ty o tom asi ne ale co sem napsal za tím si stojím jo a kapele se chci ještě jednou omluvit za tu nechtěnou reklamu sem se koukal na R a hold tam tet nevím kdo to psal musel žehlit co sem tu nadrobil tak ještě jednou sorry JOKERS
Návrat nahoru Goto down
Libor

Poeet p?íspivku : 52

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitimeMon Aug 06, 2007 9:35 pm

Tak už to hašteření kurňa skončite chlapi, ať si dělá kdo chce jakou chce reklamu, někoho vychvaluje, nebo někoho haní, tak každej normální člověk, kterej není vybrakovanej bezmozek má svůj vlastní názor a nenechá se takovýma řečima ovlivnit a jak řekl kolega Kytaroid pod jiným tématem, kdo nevěří, ať tam běží se podívat alien Tím neříkám, že jsme nějací superinstrumentalisti, ale stojíme nohama na zemi Razz
Návrat nahoru Goto down
http://www.jokers.cz
Sponsored content

playlist Empty
PříspěvekPředmět: Re: playlist   playlist Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

playlist
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» playlist
» playlist