| pěchota | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Libuška
Poeet p?íspivku : 41 Age : 37 Registration date : 14. 04. 07
| Předmět: pěchota Thu Sep 06, 2007 9:32 pm | |
| ahooj klucí! chválit vás nebudu, páč se nerada opakuju a vy víte, že ste fajn. A dobře se s váma pije, ale teda ta whisky v Křižanově se vám nepovedla, příště ochutnáme našu domáci, jo?..no a proč píšu: když už lezu na web já vám, tak byste mohli navštívit i vy ten "můj" nebo spíš "náš", koukněte na www.prvnipivnipechota.cz . Ještě nejsou celý hotový, ale za podívání rozhodně stojej. Hlavně v sekci "členové" jakási "Libuška"...mějte se moc krááásně, těším se na další zábavu! P.S.: Libore, mám speciálně tobě vyřídit pozdrav od jisté slečny, myslím, že budeš vědět | |
|
| |
Libor
Poeet p?íspivku : 52 Age : 43 Registration date : 10. 04. 07
| Předmět: Re: pěchota Thu Sep 06, 2007 11:32 pm | |
| Ahoj Libuško, no stránky máte moc pěkný, ale určitě bych se při mým objemu konzumace alkoholu nemohl stát vaším členem Ale děkuju za pozdrav, vyřiď Zuzce, že ji taky pozdravuju a hlavně ať přijede na zábavu, že jí ještě pořád dlužím toho panáka, co jsem jí slíbil!!! | |
|
| |
Libuška
| Předmět: Re: pěchota Sat Sep 08, 2007 8:03 pm | |
| no však neboj, já mám takový tušení, že mě brzo vyloučí, protože v tom pití trošku zaostávám ...no ale někdo jim musí dělat střízlivej dozor ...určitě ju budu pozdravovat a snad se mi i povede ju ukecat na nějakou tu zábavku! každopoádně se na vás moc těším, až budete ve Březí a pak v tej Vídni nebo kde, doufám, že aspoň jednu tu zábavu stihnu. | |
|
| |
Libor
| Předmět: Re: pěchota Sun Sep 09, 2007 1:46 pm | |
| Nezoufej, kdyžtak tě potom vezmeme do klubu nealkoholiků a kofolářů No tak doufám, že Zuzku přemluvíš jenom je prosímtě malá změna, nehrajeme ve Vídni, ale kousek vedle v Borech! | |
|
| |
Libuška
| Předmět: Re: pěchota Mon Sep 10, 2007 12:16 am | |
| V Borech? tak to je ještě lepší než Vídeň, doufám, že to vyjde, páč sem boráky už dlouho neviděla. A na to Březí se těším, chystáme se na tam i s pěchotou..takže pokud se stane zázrak a fakt se nějak posbíráme (bejvá to docela problém mimo hopodu), tak se máte na co těšit vy..navíc sem vám slíbila "tu našu šlihovicu" místo tej vaší whisky, tak doufám, že jí nedáte košem. Nebojte, nezapoměla sem. P.S.: Zuzka určitě nedorazí, snad aspoň na ty Bory se mi ji povede ukecat. | |
|
| |
Libor
| Předmět: Re: pěchota Tue Sep 11, 2007 7:15 pm | |
| No každopádně budeme mít, teda hlavně alkoholická část kapely, whiskey nachystanou v záloze pro každej případ A jinak ukecávej, ukecávej, ukecávej, máš u mě taky panáčka | |
|
| |
Libuška
| Předmět: Re: pěchota Wed Sep 12, 2007 6:58 pm | |
| Ježišmajáá, a já sem plánovala, že se ze mě stane abstinent!! no ale tak já to o ten den odložím, jen kvůli tobě, tak si toho važ, jo? ...stala sem mi taková věc, ztratila sem Zuzčino číslo, ale už je všecko v cajku, takže ukecávám a ukecávám co mi síly stačí a mám ještě jednu novinku, jen nevim, jestli je dobrá nebo špatná , už mám totiž "stálé zaměstnání".. ...tak v sobotu, už se moc těšim!! | |
|
| |
Libuška
| Předmět: Re: pěchota Wed Sep 12, 2007 7:03 pm | |
| jo a vidiš, jedna odborná poznámka: všimla sem si, že píšeš whiskey a ne whisky - víš, jakej je mezi tím rozdíl? | |
|
| |
Libor
| Předmět: Re: pěchota Wed Sep 12, 2007 11:40 pm | |
| Tak ten jeden den snad ještě přežiješ a od neděle už jenom limo A copak máš teda za tu novou práci? On je mezi whiskey a whisky nějakej rozdíl? Myslel jsem jenom, že whisky je nespisovně Ale ty jako odborník mě teď asi poučíš... | |
|
| |
Libuška
| Předmět: Re: pěchota Thu Sep 13, 2007 4:59 pm | |
| Whisky se říká jen tý, která je pálená ve skotsku jako je třeba Johnie Walker, protože Irsko a Skotsko se pořád hádaj, která whiskey je starší a vyšlo z toho, že Skotská, tak aby byla odlišená od ostatních. Whiskey je pak teda irská a americká, ale některý americký se ještě k tomu říká bourbon, to je podle toho, kolik má procent kukuřice. Bourbon je to, když má kukuřice nad 51%.....chytré děvče, co? pozorně sem četla štítky na flaškách, když sem se nudila v práci a ve škole ....no od 24.9. budu dělat vrchní v Pensionu u Raušů na V.I.P salonku...mám z toho docela strach, myslim, že budu zase brzo nezaměstnaná | |
|
| |
radovan
Poeet p?íspivku : 48 Registration date : 10. 04. 07
| Předmět: Re: pěchota Thu Sep 13, 2007 6:00 pm | |
| Libuško, chlast je evidentně tvůj koníček nebo záliba a musíš svému protějšku dělat zřejmě velkou radost, protože většinou ženský spíš od chlastu odrazují a tím otravují a už vůbec nemají takový znalosti jako ty, takže představa, že by s tebou člověk mohl strávit nějaký čas a mít možnost si toho tolik vykládat ..... hmmm. | |
|
| |
Libuška
| Předmět: Re: pěchota Fri Sep 14, 2007 2:35 pm | |
| Ježišmarjá, já přeci nejsu žádnej norek! hlavně všeho s mírou!! jen mě tohle prostě zajímá, proto sem šla taky ze základky na hotelovku, že;) jednou se mi dokonce povedlo rozeznat podle vůně rynglovu pálenku od švestkový, jen nevim, jestli se tím mám chlubit a jinak si myslím, že dobře se mužu bavit i bez chlastu, ono to u mě ani jinak moc nejde, protože vzhledem k mý tělesný váze toho moc nevydržim a těšim se na Březí, nejspíš se tam ukážu v pozdních hodinách v mírně podnapilém stavu, protože se tam přestěhuju rovnou z oslavy..no a teď sem se pěkně prokecla, co? | |
|
| |
radovan
Poeet p?íspivku : 48 Registration date : 10. 04. 07
| Předmět: Re: pěchota Fri Sep 14, 2007 10:18 pm | |
| Vídím na tvé fotce, že jsi asi právě vypila něco moc dobrýho a ještě že seš pěkně chlupatá . A to, že nejsi norek přece každý ví, seš přece pes, ale myslel jsem, že spíš doga než ten vořech nebo co to je. | |
|
| |
Libor
| Předmět: Re: pěchota Sat Sep 15, 2007 9:30 am | |
| Páni, to teda koukám, jakej seš znalec S takovýma vědomostma jim u Raušů jako vrchní ostudu určitě neuděláš Ale trochu tam prožeň ty kuchaře, párkrát jsem tam byl na obědě a vždycky jim to tam hrozně trvalo něž udělali hotový jídlo, navíc vžycky zrovna když jsem spěchal Tak pěknou oslavu | |
|
| |
Libuška
| Předmět: Re: pěchota Sat Sep 15, 2007 7:17 pm | |
| to neni vořech!! to je zlatej retrívr, můj dáreček k narozeninám a navic to taky nemužu byt já, protože nejsu blondýna, jak určitě víš ... No tak to tě někdy moc ráda uvítám Libore!! ale musiš přijít do teho salonku za mnou, páč do normální restauračky já se nedostanu...no znalosti, tohle zrovna si pamatuju, jen abych to taky někdy využila k něčemu užitečnějšímu než jen k machrování | |
|
| |
Libor
| Předmět: Re: pěchota Mon Sep 17, 2007 11:28 pm | |
| To už tak bývá, že si člověk ze školy pamatuje jenom samý kraviny, ale když se měl naučit, kdy byl upálenej Jan Hus, tak to bylo horší Tak jak pojedu někdy zase od Jihlavy, tak provedu hloubkovou kontrolu u Raušů | |
|
| |
Libuška
| Předmět: Re: pěchota Sat Sep 22, 2007 11:24 am | |
| Tak to už se moc těšim na kontrolu! Doufám, že mě pak aspoň vychválíš a nepomluvíš! Páč jinak už bysme nebyli kamarádi, to už by nebyla žádná šlihovica až na pódium! i když vám stejně nechutnala, co? | |
|
| |
Zvědavec Anonymní
| Předmět: Re: pěchota Sat Sep 22, 2007 12:17 pm | |
| Co to vlastně budete kontrolovat a ještě k tomu hloubkově? |
|
| |
kytaroid
Poeet p?íspivku : 27 Registration date : 27. 04. 07
| Předmět: Re: pěchota Sun Sep 23, 2007 8:32 am | |
| Pozor, pozor. Nevím, jak ostatním, ale mně ten destilát velmi chutná a ještě dnes si s ním léčím nachlazený krk. Ovšem bohužel ho již značně ubylo. Potvora jedna těkavá, mizí před očima. | |
|
| |
Libuška
| Předmět: Re: pěchota Sun Sep 23, 2007 12:30 pm | |
| No já nevim, co myslel Libor tou hloubkovou kontrolou?? ... tak domácí šlihovica chutná? tak to su ráda, však sme si dali záležet! taky si s tím už pár dní léčim nachlazení. Jen je pravda, že potvora nějak ubývá...tak třeba příště vám doplním zásoby | |
|
| |
Libor
| Předmět: Re: pěchota Tue Sep 25, 2007 12:30 am | |
| No to je jasný, že důkladnou kontrolu kvality a úroveň stravování a služeb ve zmíněné hospůce Tak doufám, že tento týden máte nějaký dobrý menyčka | |
|
| |
Libuška
| Předmět: Re: pěchota Mon Oct 01, 2007 10:39 pm | |
| však uvidiš, až ochutnáš! mužu doporučit třeba svíčkovou, tak je pořád a je výborná! i když oproti maminčině nic moc, ale tak to má bejt | |
|
| |
Libuška
| Předmět: Re: pěchota Mon Oct 01, 2007 10:39 pm | |
| však uvidiš, až ochutnáš! mužu doporučit třeba svíčkovou, tak je pořád a je výborná! i když oproti maminčině nic moc, ale tak to má bejt | |
|
| |
Libor
| Předmět: Re: pěchota Sun Oct 07, 2007 11:17 am | |
| No jestli ju máte s brusinkama a slaninou, tak to určitě ochutnám Ale doufám, že až přijedu, tak se kolem mě bude potom motat celej personál a podstrojovat mně | |
|
| |
Libuška
| Předmět: Re: pěchota Tue Oct 09, 2007 2:57 am | |
| No jasný, se slaninou, brusinkama, šlehačkou a s citronem! Ale teď se teda nemužu rozhodout, jestli mám byt uražená nebo ne...to ti jako nestačí, když kolem tebe budu skákat já, jó? no to nevim čoveče, jestli ti náhodou do tej svíčkový nepřidám nějaký to překvapení!! | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: pěchota | |
| |
|
| |
| pěchota | |
|