Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'. |
|
| pěchota | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Libor
Poeet p?íspivku : 52 Age : 43 Registration date : 10. 04. 07
| Předmět: Re: pěchota Wed Oct 10, 2007 8:46 am | |
| No já jsem myslel, že seš ve VIP salónku veškerej personál, kterej tam je Takže já ti dám překvapení, nic takovýho! Pěkně to musí být servírovaný s úsměvem na rtu A možná se pak dočkáš aj nějakýho dýžka | |
| | | Libuška
Poeet p?íspivku : 41 Age : 37 Registration date : 14. 04. 07
| Předmět: Re: pěchota Sat Oct 20, 2007 3:43 pm | |
| On to neni tak uplně VIP salonek, menuje se to Gril bar 13, ale chodijou tam samy takovy ti kamarádi našeho nejvyššího ... ale i normální lidi, tak se nemusiš bát přijít, ceny sou tam docela lidský no a hlavně tam budu já, když se zrovna trefíš do mojí směny, jinak tě tam bude obsluhovat mladej číšník, ale třeba se ti bude líbit | |
| | | Libor
| Předmět: Re: pěchota Sun Oct 21, 2007 11:24 pm | |
| No pěkně to z tebe leze jak z chlupaté deky, nakonec to bude jenom nějaká paluša nebo nádražní bufet... No jinak já moc na číšníky nejsu, ale za tu poznámku si někdo koleduje o naplácání na zadek | |
| | | Libuška
Poeet p?íspivku : 41 Age : 37 Registration date : 14. 04. 07
| Předmět: Re: pěchota Mon Oct 29, 2007 7:41 pm | |
| jéééé, ty bys mě naplácal na zadek, jo? ježda ...no tak už jsi to naše zařízení navštívil, co na to řikáš?líbí se ti tam? mě teda moc ne... | |
| | | radovan
Poeet p?íspivku : 48 Registration date : 10. 04. 07
| Předmět: Re: pěchota Mon Oct 29, 2007 9:21 pm | |
| Čau Libuško, příští týden mám obchodní schůzku s tvým šéfem, tak mu tě napráskám, že u něho nejsi spokojená. | |
| | | Libor
| Předmět: Re: pěchota Wed Oct 31, 2007 12:23 am | |
| No mě se to tam líbilo moc, hezký prostředí, příjemná obsluha, výborný steaky, akorát na té zdi slávy ještě chybí podpisy členů naší kapely Ale jinak můžu každýmu jenom doporučit | |
| | | kw3e Anonymní
| Předmět: Re: pěchota Thu Mar 06, 2008 5:57 pm | |
| doufam ze se vam to opravdu libi... |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: pěchota | |
| |
| | | | pěchota | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |