Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Admin: nezakládejte zbytečně nová témata, pokud třeba reagujete ne jiné téma. To, že jste odpověděli je uvedeno ve sloupci 'Poslední příspěvek'. Například 'nik' zbytečně založil téma 'Reakce', když reagoval na odpověď v jím založeném tématu 'Kritika'.

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

pěchota

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Libor

Poeet p?íspivku : 52
Registration date : 10. 04. 07

pěchota - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: pěchota   pěchota - Stránka 2 Icon_minitimeWed Oct 10, 2007 8:46 am

No já jsem myslel, že seš ve VIP salónku veškerej personál, kterej tam je Wink Takže já ti dám překvapení, nic takovýho! Pěkně to musí být servírovaný s úsměvem na rtu bom A možná se pak dočkáš aj nějakýho dýžka Laughing
Návrat nahoru Goto down
http://www.jokers.cz
Libuška

Poeet p?íspivku : 41
Registration date : 14. 04. 07

PříspěvekPředmět: Re: pěchota   pěchota - Stránka 2 Icon_minitimeSat Oct 20, 2007 3:43 pm

On to neni tak uplně VIP salonek, menuje se to Gril bar 13, ale chodijou tam samy takovy ti kamarádi našeho nejvyššího Rolling Eyes ... ale i normální lidi, tak se nemusiš bát přijít, ceny sou tam docela lidský Wink no a hlavně tam budu já, když se zrovna trefíš do mojí směny, jinak tě tam bude obsluhovat mladej číšník, ale třeba se ti bude líbit Laughing
Návrat nahoru Goto down
Libor

PříspěvekPředmět: Re: pěchota   pěchota - Stránka 2 Icon_minitimeSun Oct 21, 2007 11:24 pm

No pěkně to z tebe leze jak z chlupaté deky, nakonec to bude jenom nějaká paluša nebo nádražní bufet... Razz No jinak já moc na číšníky nejsu, ale za tu poznámku si někdo koleduje o naplácání na zadek Twisted Evil
Návrat nahoru Goto down
Libuška

Poeet p?íspivku : 41
Registration date : 14. 04. 07

PříspěvekPředmět: Re: pěchota   pěchota - Stránka 2 Icon_minitimeMon Oct 29, 2007 7:41 pm

jéééé, ty bys mě naplácal na zadek, jo? Laughing ježda Laughing ...no tak už jsi to naše zařízení navštívil, co na to řikáš?líbí se ti tam? mě teda moc ne...
Návrat nahoru Goto down
radovan

radovan

Poeet p?íspivku : 48

PříspěvekPředmět: Re: pěchota   pěchota - Stránka 2 Icon_minitimeMon Oct 29, 2007 9:21 pm

Čau Libuško, příští týden mám obchodní schůzku s tvým šéfem, tak mu tě napráskám, že u něho nejsi spokojená.
Návrat nahoru Goto down
Libor

PříspěvekPředmět: Re: pěchota   pěchota - Stránka 2 Icon_minitimeWed Oct 31, 2007 12:23 am

No mě se to tam líbilo moc, hezký prostředí, příjemná obsluha, výborný steaky, akorát na té zdi slávy ještě chybí podpisy členů naší kapely Smile Ale jinak můžu každýmu jenom doporučit lol!
Návrat nahoru Goto down
kw3e
Anonymní

PříspěvekPředmět: Re: pěchota   pěchota - Stránka 2 Icon_minitimeThu Mar 06, 2008 5:57 pm

doufam ze se vam to opravdu libi... Question
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: pěchota   pěchota - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

pěchota
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
 :: Obecná rozprava-
Přejdi na: